Van Hooijdonk waarschuwt Ajax: "Ik denk dat we kunnen stunten"

Sydney van Hooijdonk bij SC Heerenveen
Sydney van Hooijdonk bij SC Heerenveen Foto: © Pro Shots

Sydney van Hooijdonk heeft er vertrouwen in dat SC Heerenveen woensdagavond kan stunten tegen Ajax. Mocht dat lukken, dan wordt het titelfeest van de Amsterdammers een paar weken uitgesteld.

Ajax speelt voor de titel, maar SC Heerenveen is ook nog niet klaar. De Friezen willen de play-offs halen en staan momenteel gedeeld achtste met NEC. "Zij moeten naar PSV, wij naar Ajax. Ik denk dat we daar kunnen stunten, maar dan moet wel alles meezitten", aldus de spits bij Omrop Fryslân.

Heerenveen moest een aantal weken geleden nog serieus rekening houden met degradatie, maar nu lonkt dus de play-offs. "Ik denk dat het in dit systeem voor niemand lekker is om tegen ons te spelen, ook niet voor Ajax", aldus Van Hooijdonk. "We moeten gaan knokken met het geloof dat er echt iets te halen valt. Doe je dat niet, dan ga je eraf."

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties