Directeur Circuit Zandvoort gaat niet in op aanbieding van Ajax

Robert van Overdijk
Robert van Overdijk Foto: © Pro Shots

Robert van Overdijk wordt niet de nieuwe algemeen directeur van Ajax, zo meldt de Telegraaf. Hij zal aanblijven als algemeen directeur van Circuit Zandvoort.

Van Overdijk werd in verband gebracht met meerdere clubs, waaronder Ajax, maar heeft toch besloten hier niet op in te gaan. "Ik ben niet de persoon om alleen op de winkel te passen", vertelt hij. "Voor mij zijn de waardering, het feit dat ik nu ook mede-eigenaar ben en de ambities nieuwe prikkels. We hebben een prachtige reis achter de rug, maar er ligt er nu ook weer een mooie reis voor ons.”

Bernhard van Oranje is blij dat Van Overdijk aanblijft voor het circuit. "Aan de ene kant voelden we ons als aandeelhouders gevleid door de berichtgeving, maar anderzijds was het ook een wake-up call", vertelt hij. "Dat heeft mooie gesprekken opgeleverd. Daarin werd één ding al snel duidelijk: we hebben nog torenhoge ambities met elkaar en belangrijker, we willen dit met elkaar blijven doen. Vandaar dat het ons trots maakt Robert als mede-eigenaar aan boord te hebben kunnen halen. Op naar een volgend mooi hoofdstuk.”

Lees meer:
0 reacties