Van Polen woest: "Ik ben echt helemaal klaar met die kut-VAR"

Bram van Polen
Bram van Polen Foto: © Pro Shots

Bram van Polen is helemaal klaar met de VAR na het duel tussen PEC Zwolle en Ajax. Niet voor het eerst dit seizoen zat de arbitrage net iets te erg tegen.

"Dit zijn van die momenten dat ik moet oppassen met wat ik ga zeggen", zegt Van Polen meteen na de wedstrijd bij ESPN. De aanvoerder van PEC liep direct naar Jeroen Manschot die als scheids fungeerde. "Waar dat over ging? Nou, dat ik helemaal klaar ben met die kut-VAR. Het is elke keer raak."

Van Polen vervolgt: "Ik vind het wel een goed hulpmiddel, maar het zit ons momenteel alléén maar tegen. De eerste twintig minuten hebben we onszelf zwaar, zwaar tekort gedaan, dus ik wil niet in de slachtofferrol kruipen. Als Ajax een dag te pakken was, was het echt vandaag. Deze nederlaag hebben we aan onszelf te wijten. Ik vond Ajax op de eerste twintig minuten na niet al te best."

In de blessuretijd werd een doelpunt van Van Polen afgekeurd, terwijl er weinig aan de hand leek. "Mijn idee is dat ze op de grensrechter afgaan, want die gaf buitenspel", zegt hij. "De mensen van de KNVB zijn dit jaar nog niet echt in ons voordeel. Buitenspel is buitenspel, maar het voelt alsof we ze continu tegen hebben. Heel frustrerend."

Lees meer:
0 reacties