Van Praag: "De ideeën van Alex komen echt niet in een la te liggen"

Michael van Praag
Michael van Praag Foto: © BSR Agency

Alex Kroes is door Ajax geschorst, maar zijn ideeën komen niet in de ijskast te liggen. RvC-voorzitter Michael van Praag heeft aangegeven dat mensen als Marijn Beuker en Kelvin de Lang voort zullen borduren op de ideeën van Kroes. Van Praag legt uit hoe Ajax de nabije toekomst aan gaat vliegen.

"Danny Blind als commissaris, met heel korte lijntjes met de technische mensen", begint Van Praag bij Ajax Life. "Louis van Gaal kijkt als rvc-adviseur intensief mee. Daarnaast zijn Marijn Beuker en Kelvin de Lang hard aan het werk, met de nadruk op de opleiding, scouting en transfers. Van Gaal en Blind hebben bijna dagelijks contact met hen."

Er liggen veel dossiers op tafel, maar volgens Van Praag is er één die qua prioriteit momenteel het belangrijkst is. "Een trainer. Daar waren ze onder anderen met Alex al mee bezig natuurlijk. Prioriteit nummer één! Dat gaat voort en daar wordt hard aan gewerkt."

"De ideeën van Alex komen echt niet in een la te liggen. Integendeel! Supporters kunnen dat met een gerust hart aannemen. En we hebben een helder plan van aanpak voor de komende transferperiode, inclusief procedures", aldus Van Praag.

Lees meer:
0 reacties