Van 't Schip blikt vooruit op duel met FC Twente: "Geeft mij hoop"

John van 't Schip
John van 't Schip Foto: © Pro Shots

John van 't Schip is onder de indruk van FC Twente. Dit weekend neemt Ajax het op tegen de Tukkers, die op een knappe derde plaats staan. De voorronde van de Champions League lonkt, terwijl de Amsterdammers moten hopen dat ze volgend seizoen überhaupt in Europa actief zijn.

"We gaan er alles aan doen om de play-offs te ontlopen. Het zal tegen FC Twente niet makkelijk worden, want ze hebben een ploeg die verzorgd voetbal speelt en veel spelers die een doelpunt kunnen maken. Ze draaien een stabiel seizoen", vertelt John van 't Schip, die geciteerd wordt door De Telegraaf.

"Maar bij ons komen er meer spelers terug die het elftal meer inhoud geven. Dat geeft mij de hoop dat het niveau omhooggaat en we de juiste resultaten halen om bij de eerste vijf te komen", vervolgt de trainer. Brian Brobbey kan weer meedoen, al zal dat niet een gehele wedstrijd zijn. "Hij en Mika Godts kunnen tegen FC Twente nog geen negentig minuten spelen, terwijl Jordan Henderson en Steven Berghuis er nog niet bij zijn."

Lees meer:
0 reacties