Van 't Schip: "De supporters zijn de winnaar van dit seizoen"

John van t Schip
John van t Schip Foto: © Pro Shots

Ajax-trainer John van 't Schip heeft weinig positiefs melden nu het seizoen van Ajax voorbij is. In de slotdag van de competitie werd er met 2-2 gelijk gespeeld tegen Vitesse.

"Het seizoen zit erop, en ik denk dat daar alles mee gezegd is", begint Van ‘t Schip bij ESPN. "Vorige week hebben we ook datgene behaald wat we wilden behalen. Dan speel je hier een wedstrijd tegen een ploeg die ook voor niks speelt."

"Het lag open en we begonnen ook slecht. Ik ergerde me natuurlijk ook, maar ik hoopte gewoon dat we die wedstrijd op een goede manier konden uitspelen. We wilden wat leuks laten zien, maar dat is helaas niet gelukt", vervolgt de trainer.

"Uiteindelijk zijn we wel blij dat we voor de fans in de 93ste minuut nog gelijk hebben gemaakt, want zij stonden er weer negentig minuten lang volledig achter", vervolgt de trainer. "Als je het vergelijkt met andere seizoenen... Ik denk dat supporters ook inzagen dat de spelers ze echt nodig hadden."

“Op sommige momenten, en terecht ook, zijn de fans heel teleurgesteld en boos geweest. Maar ze zijn continu iedere wedstrijd achter de ploeg blijven staan. Ook vandaag weer. Ik denk dat het wel duidelijk is wie de winnaar van het seizoen is bij Ajax: de fans", besluit de trainer.

Lees meer:
0 reacties