Van 't Schip eerlijk: "Ik wil me daar volledig afzijdig van houden"

John van t Schip
John van t Schip Foto: © Pro Shots

John van 't Schip stopt na dit seizoen als hoofdtrainer van het eerste van Ajax. Over zijn opvolger wil hij zich niet uitlaten, ook houdt hij zich niet bezig met de kandidaten die trainer van Ajax kunnen worden.

"Daar wil ik op dit moment niet mee bezig zijn", zo laat hij dan ook weten op de persconferentie in aanloop naar PEC Zwolle - Ajax. "Ik wil me daar volledig afzijdig van houden. Ik weet min of meer dat we aan het einde van die acht wedstrijden weer verder gaan praten. Tussendoor zal er best nog weleens over dingen gesproken worden, maar dan zullen we het meer over de invulling inhoudelijk hebben."

Algemeen directeur Alex Kroes moet een trainer vinden. "We weten allemaal dat het een gigantische job is die hij aangaat. We moeten hem daarin de tijd geven, want het is niet in één dag op te lossen. Het zal een periode duren voordat je daar de resultaten van gaat zien. Er moeten heel veel dingen gebeuren. Hij maakt in ieder geval een gedreven indruk. Hij zet zijn schouders eronder en is een energieke man."

Lees meer:
0 reacties