"Van 't Schip had Gaaei al na zeven minuten kunnen wisselen"

Anton Gaaei wordt vervangen door Ahmetcan Kaplan
Anton Gaaei wordt vervangen door Ahmetcan Kaplan Foto: © Pro Shots

Aad de Mos is onverbiddelijk voor Anton Gaaei. Volgens de voormalig trainer had de Deen afgelopen weekend nóg eerder gewisseld kunnen worden.

Gaaei werd tegen AZ al na 36 minuten naar de kant gehaald nadat hij al een paar keer in de fout ging. De Mos begrijpt goed dat hij wel in de basis mocht beginnen. "Ik had hem ook opgesteld, omdat hij tegen Bodø/Glimt goed inviel en gewend is aan een vijfmansdefensie. Helaas bleek opnieuw dat hij de druk niet aan kan", stelt hij in de Telegraaf. "John had hem na zeven minuten al kunnen wisselen, want je kunt wachten, maar daar schieten het elftal én Gaaei niets mee op.”

De Mos spreekt wel schande van alle haatberichten die Gaaei na afloop op Instagram kreeg. "De frustratie en woede in Amsterdam zijn zó groot dat je hierop kon wachten. Niemand behalve Instagram zelf kan iets aan die schandalige reacties doen", meent de oud-trainer. "Ik vond het mooi om te zien dat Jorrel Hato zijn ploeggenoot steunde en zei dat alle andere Ajax-spelers dat ook doen. Gaaei moet in Jong Ajax proberen zijn vertrouwen te hervinden."

Lees meer:
0 reacties