Van 't Schip hoort kritiek Sven Mislintat: "Dat is zijn mening"

John van 't Schip in De Kuip
John van 't Schip in De Kuip Foto: © Pro Shots

John van 't Schip is het niet eens met Sven Mislintat. De voormalig technisch directeur van Ajax deelde een kleine sneer uit aan de oefenmeester door te zeggen dat hij geen gebruik maakt van zijn aankopen.

Mislintat verdedigde zijn aankopen van afgelopen zomer en stelt dat over een paar jaar wel duidelijk wordt hoe ze zich ontwikkeld hebben. Vrijdag op de persconferentie werd Van 't Schip gevraagd naar de uitspraken van de Duitser. "Als je alle wedstrijden terugkijkt, zie je dat ik genoeg spelers heb laten spelen die door hem gehaald zijn. Nogmaals, en dat heb ik vaker aangegeven, ik kijk daar niet naar. We kijken naar de training."

Volgens Mislintat waren er zeker een aantal die het niveau van Ajax aankunnen. "Of ik vier spelers kan opnoemen die het Ajax-niveau hebben laten zien? Dat is zijn mening. Je moet aan hem vragen welke spelers hij dan bedoelt", vervolgt Van 't Schip. "Ik ga geen oordeel vellen over welke spelers wel en welke spelers niet het Ajax-niveau hebben. Het is hier niet de plek om dat te doen."

Lees meer:
0 reacties