Van 't Schip krijgt advies: "Dat is nu het grootste probleem"

John van 't Schip
John van 't Schip Foto: © Pro Shots

Ajax presteert dit seizoen opnieuw zwaar ondermaats. Nico Dijkshoorn stelt echter dat de Amsterdammers moeten ophouden met de hoge verwachtingen.

Hij voorziet John van 't Schip van een duidelijk advies. "John zou Ajax zo ontzettend vooruit kunnen helpen als hij besluit om afscheid te nemen van dat superieure Als Ajax-gedoe", begint Dijkshoorn in zijn column in Voetbal International. "Na een wedstrijd die je in extra tijd voor de poorten van de hel wegsleept, zou het weleens verfrissend zijn als je niet zegt dat het Ajax onwaardig was en dat je Als Ajax moeiteloos over iedere tegenstander heen moet walsen."

Volgens Dijkshoorn is het 'als Ajax zijnde moet je hier winnen' niet meer geldig. "John moet dat Als Ajax-gevoel uit die Amsterdamse hoofden zien te lullen", aldus de de columnist. "Precies dat gebrek aan nederigheid is nu het grootste probleem. Als John zijn spelers aan het verstand kan peuteren dat het niveautje veld 6 op zaterdagmiddag is wat ze laten zien dan is de boel misschien nog te redden."

Lees meer:
0 reacties