Vandaag geen uitreiking kampioensschaal na eventuele titel Ajax

Kampioensschaal
Kampioensschaal Foto: © Orange Pictures

Als Ajax vanmiddag landskampioen wordt, dan zal dat niet gepaard gaan met de uitreiking van de officiële kampioensschaal, zo meldt Het Algemeen Dagblad. Volgens het protocol van de voetbalbond volgt de uitreiking dan bij de thuiswedstrijd tegen Heerenveen. Deze wedstrijd wordt woensdagavond afgewerkt.

De uitreiking van de schaal is niet mogelijk omdat het aanvangstijdstip van Feyenoord-PSV is aangepast. Omdat Feyenoord donderdagavond tegen Marseille speelde, hebben de Rotterdammers verzocht om duel tegen PSV iets later te spelen. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft Ajax vier punten voorsprong op PSV en een veel beter doelsaldo. Vanmiddag komt Ajax uit in Alkmaar, tegen AZ, woensdag volgt er nog een thuiswedstrijd tegen Heerenveen en volgende week zondag wordt de laatste wedstrijd van dit seizoen gespeeld bij Vitesse.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties