"Velen vinden Tadic irritant, maar daar komt jaloezie bij kijken"

Dusan Tadic met de schaal
Dusan Tadic met de schaal Foto: © Pro Shots

In zijn eerste periode bij Ajax werd Davy Klaassen al snel aanvoerder, maar deze rol is nu voor Dusan Tadic. De middenvelder is vol lof over de 33-jarige Servische Ajax-aanvoerder.

"Dusan Tadic is voor mij in alles de ultieme aanvoerder", zegt Klaassen in het Algemeen Dagblad. "Hij is niet alleen een voorbeeld als professional, maar vraagt en weet ook altijd wat er leeft bij jongens. Ik kon juist in mezelf kruipen als ik slecht speelde. Dusan doet dat nooit, omdat hij continu bezig is om het team vooruit te helpen. Hij zou een minder seizoen hebben, maar is alweer bij dertig goals betrokken. Die cijfers slaan nergens op natuurlijk."

"Dan zegt hij na een wedstrijd ineens: Morgenavond gaan we daar met zijn allen een hapje eten", vervolgt Klaassen. "Hij is ook zo bezeten. In zijn ogen zie je af en toe hoe graag hij wil winnen. Dat inspireert ons allemaal. Hij gaat voorop en verdedigt ons. Ja, veel mensen denken daar anders over, maar elk team wil Tadic, vanwege zijn kwaliteit en persoonlijkheid. Ik snap wel dat velen dat irritant vinden, maar ik denk dat daar een beetje jaloezie bij komt kijken."

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties