Veltman beschermt Ten Hag: "Werkte bij Ajax al bij een grote club"

Joël Veltman en Erik ten Hag bij Ajax
Joël Veltman en Erik ten Hag bij Ajax Foto: © Pro Shots

Erik ten Hag kent een stroeve start van de competitie bij Manchester United. Joël Veltman maakt zich geen zorgen om zijn oud-trainer.

Met slechts zes punten uit de eerste vier wedstrijden en de afleidende situaties met Jadon Sancho en Antony gaat het allerminst soepel bij United. Daarbij speelt ook al maanden de mogelijke verkoop van de club. "Het is zijn werk om gefocust te zijn op het team. Dat moet hij doen en ik denk ook niet dat hij zich zorgen maakt om zaken die spelen omtrent de eigenaars", stelt Veltman bij Football Daily.

De verdediger van Brighton & Hove Albion denkt dat Ten Hag de zaak snel weer op de rit kan krijgen. "Ik behoor niet tot dat team, maar bij Ajax werkte hij al bij een grote club waar veel dingen speelden. Hij deed toen gewoon zijn werk en legde de focus op het team. Uiteindelijk deden we het goed. Hopelijk doet hij dat dit weekend nog niet. maar ik hoop dat hij het in de toekomst ook goed doet met Manchester United." Zaterdag staan Ten Hag en Veltman tegenover elkaar met Brighton en Manchester United.

Lees meer:
0 reacties