Verbeek adviseert: "Logische volgende stap voor hem is Ajax"

Joseph Oosting wordt genoemd in het geruchtencircuit als de mogelijke nieuwe trainer van Ajax. Tijmen van Wissing denkt niet dat de populaire trainer van FC Twente zijn post in Enschede verlaat.

Daar is het Gertjan Verbeek het mee eens. Op zondag spelen FC Twente en Ajax tegen elkaar. "Hij kan zijn visitekaartje afgeven. Als je naar succesvolle Nederlandse trainers kijkt dan kom je al snel uit bij Joseph Oosting", zegt Verbeek bij De Oosttribune van RTV Oost.

Andere namen vallen ook, maar imponeren minder. "Ik heb ook Dick Schreuder voorbij horen komen, maar Oosting deed het bij RKC Waalwijk goed en doet het nu bij FC Twente goed. De logische volgende stap is dan bij een topclub als Ajax te coachen."

Tijmen van Wissing denkt niet dat Oosting de overstap gaat maken. "Als Alex Kroes er nog had gezeten had ik daar echt wel in geloofd. Die kijkt niet naar status. Maar wie heeft het voor het zeggen bij Ajax? Ik kan me voorstellen dat ze naar Oosting kijken, maar ik kan me ook niet voorstellen dat hij het gaat doen."

Lees meer:
0 reacties