Vermoedelijke opstelling Ajax: Berghuis nog steeds een vraagteken

Steven Berghuis
Steven Berghuis Foto: © Pro Shots

Het is nog niet duidelijk of Steven Berghuis op tijd fit is voor de eerste wedstrijd in de achtste finale van de Conference League tegen Aston Villa, meldt FC Update.

De aanvaller ontbrak in de wedstrijden tegen AZ en FC Utrecht vanwege een knieblessure. Het laatste duel dat hij speelde was tegen Bodø/Glimt in de tussenronde van de Conference League. Het zou zomaar kunnen dat hij terugkeert bij de selectie, maar daar is nog geen uitsluitsel over.

Ajax zal vermoedelijk weer met vijf spelers achterin spelen. Het lijkt erop dat Tristan Gooijer, Devyne Rensch, Ahmetcan Kaplan, Jorrel Hato en Borna Sosa achterin gaan spelen tegen Aston Villa. Op het middenveld zullen Jordan Henderson en Sivert Mannsverk de rol van controleur vervullen. Verder staan Kenneth Taylor en Kristian Hlynsson ook op het middenveld. Brian Brobbey zal in de spits gaan spelen.

Steven Bergwijn ontbreekt nog steeds bij Ajax en Josip Sutalo kampt nog steeds met een blessure. Laatstgenoemde had sowieso niet kunnen spelen vanwege een schorsing. Hij kreeg deze schorsing vanwege de rode kaart die hij kreeg in de vorige ronde.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Diant Ramaj; Tristan Gooijer, Devyne Rensch, Ahmetcan Kaplan, Jorrel Hato, Borna Sosa; Sivert Mannsverk, Jordan Henderson, Kenneth Taylor, Kristian Hlynsson; Brian Brobbey

Lees meer:
0 reacties