Vermoedelijke opstelling Ajax: Bergwijn keert terug in selectie

Steven Bergwijn en Steven Berghuis juichen
Steven Bergwijn en Steven Berghuis juichen Foto: © Pro Shots

Zondagmiddag zal Ajax de strijd aangaan tegen Sparta Rotterdam op Het Kasteel. Sparta staat momenteel op de zesde plaats in de Eredivisie, maar heeft de laatste drie wedstrijden geen overwinning weten te behalen. De opstelling van Ajax zal naar verwachting enkele wijzigingen ondergaan.

Het duel tegen Aston Villa van afgelopen donderdag kwam Ajax duur te staan, zo vielen zowel Kaplan, Sutalo en Rensch uit tegen de Engelsen. De laatstgenoemde speler is sowieso geschorst voor het bezoek aan Het Kasteel, maar de Turkse en Kroatische internationals zijn mogelijk op tijd fit. Tristan Gooijer wordt verwacht als vervanger van de geschorste Rensch.

Borna Sosa had geen makkelijke avond op Villa Park, maar wordt alsnog verwacht op de linksback-positie. Op het middenveld vormen Jordan Henderson en Sivert Mannsverk een duo. Kenneth Taylor en Kristian Hlynsson staan opnieuw achter Brian Brobbey.

Een opsteker voor Ajax is de terugkeer van aanvoerder Steven Bergwijn. De vleugelaanvaller is echter nog niet fit voor 90 minuten, dus het Algemeen Dagblad verwacht dat hij vanaf de bank zal starten.

De vermoedelijke opstelling van Ajax: Ramaj; Gooijer, Sutalo, Kaplan, Hato, Sosa; Henderson; Mannsverk, Taylor, Hlynsson; Brobbey

Lees meer:
0 reacties