"Vertrek van Blind had absoluut op een andere manier gemoeten"

Daley Blind
Daley Blind Foto: © Pro Shots

Edwin van der Sar baalt van hoe er is omgegaan met het afscheid van Daley Blind bij Ajax. De algemeen directeur beseft achteraf dat dit heel anders had moeten worden aangepakt.

"Je reflecteert op jezelf, met collega-directieleden, met de RvC, met je vrouw... Het vertrek van Daley had absoluut op een andere manier gemoeten", concludeert Van der Sar aan tafel bij Rondo op Ziggo Sport. "Daley is een fantastische jongen. Hij heeft heel veel voor de club betekend. We wensen hem alle succes bij Bayern München. Zijn afscheid bij Ajax had goed moeten zijn. Dat is niet gelukt."

"Dat is een aspect dat de club pijn doet, dat Daley enorm pijn heeft gedaan, en dat absoluut anders had gemoeten." De vader van Daley Blind, Danny, gaf eerder aan verbaasd te zijn dat Ajax nooit initiatief heeft genomen om om tafel te gaan en het uit te spreken. "Dat is absoluut een goed punt. Waarom het niet is gebeurd? Het is niet gebeurd. Dat heeft Danny inderdaad gezegd. Het had ons dichter bij elkaar kunnen brengen", aldus Van der Sar.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand