Verweij: "Denk dat ze veertig miljoen euro voor hem kunnen krijgen"

Mike Verweij
Mike Verweij Foto: © Pro Shots

Ajax had de afgelopen zomer de mogelijkheid om Edson Alvarez voor zestig miljoen te verkopen aan Chelsea. Tot ongenoegen van de speler besloot Ajax echter dat de Mexicaan niet mocht vertrekken. Deze zomer hoopt Alvarez alsnog een stap te kunnen maken.

Chelsea had afgelopen zomer vijftig miljoen over voor Alvarez. “En ze waren bereid om tot zestig miljoen te gaan. Dat is natuurlijk wel een compleet verkeerde inschatting geweest van Ajax”, begint Verweij zijn betoog in de Kick-off podcast van De Telegraaf. “Dat bedrag zal niet meer geboden worden, tenzij een club echt in de stress schiet en een speler moet hebben.”

“Ik denk dat ze nog wel veertig miljoen euro voor deze speler kunnen krijgen”, besluit de Ajax-watcher. Eerder deze week vertelde Álvarez zelf in een interview met De Telegraaf dat hij komende zomer opnieuw gaat proberen een transfer te maken. "Ik ben naar Ajax gekomen om het volgende niveau te bereiken. Mijn focus ligt op dit moment voor honderd procent op Ajax. Maar als er komende zomer iets moois voorbij komt, dan wil ik die kans wel grijpen”, aldus de Mexicaans-international.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand