Verweij: "Ik denk dat Ajax hem wel voor 5 miljoen euro kan halen"

Mike Verweij in de Kick-off Podcast van De Telegraaf
Mike Verweij in de Kick-off Podcast van De Telegraaf Foto: © Screenshot De Telegraaf

Ajax zou Pablo Rosario al een contract hebben aangeboden. Valentijn Driessen vraagt zich af wat Ajax aan een speler met zijn kwaliteiten heeft.

"Francesco Farioli heeft met hem gewerkt en zag bij Nice hem als verlengstuk in het veld. Hij voelt zich prettig bij de komst van Rosario. Alleen Ajax moet daar wel een beetje mee uitkijken, want hij heeft natuurlijk al wat assistenten meegenomen. Als je dan ook nog een speler meeneemt…", opent Driessen bij Kick-Off van De Telegraaf.

“En al helemaal een speler die bij PSV werd afgedankt.. Hij mocht weg uit Eindhoven en speelt nu al een paar jaar in Frankrijk, maar wordt door niemand opgepikt daar. Geen Olympique Marseille, geen AS Monaco, geen Paris Saint-Germain. En hij moet Ajax sterker maken?", zegt Driessen verbaasd.

Mike Verweij is het niet met hem eens. "Weet je, Valentijn. Op dit moment maak je de selectie van Ajax natuurlijk al snel sterker. De mensen die je spreekt, zeggen dat hij een goede ontwikkeling door heeft gemaakt in Frankrijk, plus hij heeft de opleiding bij Ajax doorlopen. Het is daarnaast ook niet zo dat je er twintig miljoen euro tegenaan moet gooien, dus ik snap het wel."

Rosario ligt nog tot medio 2025 vast. Een bedrag van boven de vijf miljoen hoeft hij niet te kosten. "Hij is destijds voor zes miljoen euro opgepikt bij PSV, maar ik denk dat Ajax hem door zijn contractsituatie wel voor vijf miljoen euro kan halen."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
zo
18/08
NAC Breda
16:45
Ajax
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
za
21/09
Go Ahead Eagles
20:00
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand