Verweij oppert trainersduo Ajax: "Waarom zou dat niet kunnen?"

Mike Verweij
Mike Verweij Foto: © Pro Shots

Mike Verweij ziet Frank de Boer samen met Pepijn Lijnders als nieuwe trainers bij Ajax wel zitten. De journalist verwacht niet dat de Amsterdammers doorgaan met John van 't Schip.

In Kick-off van de Telegraaf wordt gespeculeerd naar de opvolger van Van 't Schip. Verweij komt zelf aanzetten met het duo De Boer-Lijnders. "Lijnders heeft jarenlang bij Klopp meegelopen, dus waarom zou dat niet kunnen werken?”, vraagt hij. "Dat zingt nog niet rond, maar wat je wel heel erg voelt is dat er een heleboel mensen binnen Ajax vinden dat Frank de Boer onder de meest moeilijke omstandigheden heeft moeten werken.”

De Boer werd bij Ajax bijna vijf keer op rij kampioen van Nederland, maar ligt niet per se heel goed bij de supporters. "Bij de Ajax-fans heerst het idee dat het onder De Boer alleen maar slecht afbraakvoetbal was, maar zeker in de beginfase zijn er ook echt perioden geweest waarin het voetbal wel erg leuk was”, meent Verweij. “Ik denk dat Frank de Boer echt goud waard is geweest voor Ajax."

Lees meer:
0 reacties