Verweij ziet Ajacied wel vertrekken: "Hij wil wel die kant op"

Mike Verweij
Mike Verweij Foto: © Pro Shots

Daley Blind ziet een overgang naar Royal Antwerp FC wel zitten. Dit vertelt Mike Verweij in de Kick-off podcast van De Telegraaf. Vrijdag werd bekend dat de club uit België zijn zinnen heeft gezet op de komst van de verdediger van Ajax.

Daley Blind is bij Ajax niet meer zeker van een basisplek en gezien zijn riante salaris, drukt hij enorm op de begroting. "Ajax moet eerst de afweging maken: Laten we hem transfervrij gaan? Dan heb je dus geen back-up voor Wijndal, dus zij zullen een transfersom willen hebben", stelt Verweij.

De club uit Beglië wil echter geen afkoopsom gaan betalen voor Blind. "Dus dan moet Ajax zeggen: We willen van het salaris af en we halen wel een ander alternatief. Wat Blind zelf wil? Blind wil wel die kant op, denk ik", vervolgt de journalist.

Valentijn Driessen geeft aan dat hij het opvallend vindt dat Royal Antwerp zoveel geld uit kan geven aan Blind. "Het is natuurlijk ongelooflijk dat Antwerp hetzelfde salaris kan betalen als Ajax. Waar gaat het heen met die club?"

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand