Verweij ziet opvallende move Van 't Schip: "Vond hem killing"

Mike Verweij
Mike Verweij Foto: © Pro Shots

Mike Verweij viel afgelopen zondag wat op bij de persconferentie van John van 't Schip na afloop van het gelijkspel tegen NEC (2-2). De trainer van Ajax was hard voor zijn eigen ploeg.

"Ik vond hem eigenlijk wel killing over zijn eigen selectie", geeft Verweij aan in de podcast Kick-off van De Telegraaf. "Het leek wel een beetje op de beruchte persconferentie van Maurice Steijn", doelt de journalist op de uitspraken van Steijn na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, waarbij aankopen van Sven Mislintat door de mangel werden gehaald.

"Dat was nog wel iets specifieker gericht op alle aankopen van Sven Mislintat, maar Van 't Schip was ook niet mals over alle jongelingen", merkt Verweij op. "Hij gaf eigenlijk aan dat zij nog niet klaar zijn voor Ajax 1, maar dat hij ze noodgedwongen door blessures moet opstellen."

Of de woorden van Van 't Schip ervoor gaan zorgen dat Ajax beter gaat voetballen? Verweij betwijfelt dat. "Als jij roept dat dit geen Ajax-kwaliteit is, weet ik niet of spelers daarvan beter gaan voetballen."

Lees meer:
0 reacties