Verweij: "Zijn medespelers vinden het prima dat Daley Blind weg is"

Daley Blind in de Johan Cruijff Arena
Daley Blind in de Johan Cruijff Arena Foto: © Pro Shots

In de aanloop naar de Klassieker wordt er veel gediscussieerd omtrent het vertrek van Daley Blind bij Ajax. De speler en club hebben verschillende versies van de waarheid omtrent de aftocht. Mike Verweij meldt nu dat de spelers van Ajax niet zo rouwig zijn om het vertrek van de verdediger.

"We hebben eerder al gezegd dat hij ook met Erik ten Hag een groot conflict had gehad", legt Mike Verweij uit in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. "Toen is het maar één keer gebeurd dat hij niet speelde, dat was in de uitwedstrijd tegen AZ. Nu werd hij gewoon definitief op de bank gezet."

"Wat je wel proeft is dat zijn medespelers het prima vinden dat hij weg is", gaat Verweij verder. "Omdat Daley Blind gewoon een hele lastige en vervelende jongen is als hij niet speelt. Er waren misschien twee medespelers die het misschien vreselijk vonden dat hij weg is, maar die zijn inmiddels ook om. Davy Klaassen vond het niet zo heel leuk en ook Kenneth Taylor vond het vervelend dat hij wegging. Maar de trein rijdt door."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand