VIDEO | Clarence Seedorf klaar met Genee: "Helemaal geen zin in"

Oud-Ajacied Clarence Seedorf was maandagavond te gast bij Veronica Offside, het programma waar Wilfred Genee de scepter zwaait. De twee kwamen er niet helemaal lekker uit, want de vragen van Genee stonden de oud-prof niet aan.

Genee onderwierp Seedorf aan enkele kritische vragen. Genee: "Als je terugkijkt naar jezelf, zou je het dan nooit iets anders hebben aangepakt? Bijvoorbeeld in je communicatie naar Marco van Basten of andere trainers." Van Basten liet Seedorf namelijk thuis bij het WK 2006 en EK 2008. Seedorf reageerde geïrriteerd. "Ik zit ineens in een hele andere show. Wat bedoel je precies? Hoe was mijn communicatie met Van Basten dan?" Genee: "Die communicatie was toch niet optimaal? Op een gegeven moment ben je ook gestopt bij Oranje." Seedorf: "Ik heb eigenlijk helemaal niks meer aan dit soort gesprekken... Dat ga ik niet via de tv doen. Als ik wil praten, dan praat ik wel direct met hem."

Seedorf is dan ook van mening dat het hele oude dingen zijn uit een ver verleden. "Als het zo belangrijk was, hadden jullie er toen over moeten praten. Moet ik gaan reageren op dingen die men schrijft? Ik heb zóveel te zeggen over dit soort dingen, maar volgens mij is het nu laat. Destijds zijn deze vragen niet aan mij gesteld." Genee gaat nog even door en Seedorf is er wel klaar mee. "Ik ga het je nog één keer zeggen: ik zit hier niet om over dit soort dingen te praten.Dit heeft helemaal niks te maken met waarvoor ik hier ben gekomen."

De oud-international geeft Genee een tip: "Als je de koers wil veranderen, kan je hem nu veranderen. Ik heb helemaal geen zin om hierover te praten. Je had toen de vragen moeten stellen aan de coaches waarom ik niet werd opgeroepen. Het heeft niet te maken met mijn prestaties, maar ik ben niet opgeroepen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties