VIDEO | Martínez neemt afscheid: "Hem ga ik heel erg missen"

Lisandro Martínez is niet langer speler van Ajax. De Argentijn vertrok naar het Manchester United van Erik ten Hag en nam in gesprek met Ajax TV afscheid middels een afscheidsinterview.

"Ik vind afscheid nemen heel moeilijk", zegt Martínez in zijn afscheidsinterview met Ajax. "Ik heb iedereen gesproken en ik voelde dat ze verdrietig waren, maar dat was ik ook. Het hoort bij het voetbal en je moet altijd voorbereid zijn op dat soort dingen."

Eén speler in het bijzonder gaat gemist worden door de Argentijn: Edson Álvarez. "Ik word een beetje emotioneel, want hij is als een broer voor me", reageert Martínez. In korte tijd hebben we een mooie vriendschap opgebouwd. Ik ken zijn familie en zijn dochter. Edson ga ik heel erg missen. Het zou mooi zijn om snel weer samen te spelen bij een club. Edson is een fantastisch mens."

"Het was echt een mooie tijd", gaat Martínez verder. "Ik denk dat het duel met Borussia Dortmund één van de beste was als team. Maar ook mijn eerste goal tegen FC Groningen herinner ik me. We hebben veel leuke dingen meegemaakt. Ook tijdens trainingen, dat zijn dingen die mensen niet zien, maar het was allemaal mooi."

Brian Brobbey

Ajax wint voor 40 (!) keer je inzet

Ajax speelt zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 40 keer je inzet voor een overwinning van Ajax. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
za 10 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
Ajax -
-
SC Heerenveen -
zo 18 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
AZ -
-
Ajax -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 2 6 6
2 PSV 2 6 6
3 Excelsior 2 4 6
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
Bekijk de hele stand