Video | Q&A tussen Berghuis en Pasveer: "Ik ben een beetje egoïstisch"

Op het trainingskamp in Portugal gaven Remko Pasveer en Steven Berghuis antwoord op de vragen die door supporters zijn ingestuurd. Tijdens deze Q&A komen we meer te weten over de twee aankopen.

Zo wordt Remko Pasveer bij Ajax TV bijvoorbeeld gevraagd naar zijn slechtste eigenschap. "Ik heb alleen maar goede eigenschappen", lacht de keeper. "Als iets me niet lukt, kan ik boos worden. Als iets me niet zint, zeg maar. Jij?" vraagt Pasveer aan Berghuis. "Misschien een beetje ongeduldig denk ik. Soms een beetje egoïstisch, maar dat is inherent aan de sport die we doen", antwoordt Berghuis.

Ook wordt Pasveer gekscherend gevraagd wanneer zijn staartje eraf gaat. "Dat is me eerder gevraagd", zegt Pasveer. "Ik heb toen gezegd: als we de Champions League-finale halen of winnen. Dan gaat 'ie eraf", aldus Pasveer. "Sowieso een kale man die dit heeft gevraagd", reageert een lachende Berghuis.

Berghuis werd op zijn beurt weer gevraagd naar zijn mooiste moment in het Ajax-shirt. "Mijn mooiste moment is mijn eerste goal bij Sporting Lissabon-uit. Als team was het wel Dortmund-thuis, waarin alles samenkwam. Het teamspel tegen zo'n goede tegenstander. Zo goed spelen en daar ook je aandeel in hebben. Ik denk dat iedereen zijn kwaliteiten die avond tot uiting kwam", aldus Berghuis.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand