VIDEO | Wow! Hakim Ziyech zet villa van 7,5 miljoen euro te koop

Hakim Ziyech maakte deze zomer de overstap van Chelsea naar Galatasaray en zal dus veel in Turkije vertoeven. De oud-speler van SC Heerenveen, FC Twente en Ajax hoopt aan de oevers van de Bosporus zijn carrière weer nieuw leven in te blazen. Ziyech hoopt daarnaast ook op de huizenmarktt te scoren.

De Marokkaans international, die ook nog wat vastgoed in Amsterdam heeft, heeft namelijk zijn imposante villa in Vinkeveen te koop gezet. Volgens Quote kocht hij het stulpje in maart 2020 voor een kleine 3,9 miljoen euro. Nu ruim drie jaar later en een grondige renovatie verder staat de villa aan de Vinkeveense Plassen voor 7,5 miljoen euro te koop bij Makelaardij Witte.

Het royale perceel heeft een oppervlakte van 3.560 vierkante meter en is bereikbaar via één van de twee opritten met poort. In de tuin valt een verwarmd buitenzwembad op met daarnaast een infinity pool met watervallen. Er is zelfs een wellness met loungeruimte, fitness, rond vrijstaand ligbad, inloopdouche, toilet, sauna en hammam.

"Bij het betreden van deze villa wordt u verwelkomd door een gevoel van pracht en praal. De exclusieve villa heeft een ruime indeling en laat de diverse kamers naadloos in elkaar overlopen", schrijft Makelaardij Witte. Op beelden is te zien dat Ziyech onder meer ingelijste voetbalshirts van Quincy Promes en Mitchel Bakker aan de wand heeft hangen. Het huis, dat in 2009 is gebouwd, heeft een woonoppervlakte van 515 vierkante meter. Bekijk hier alle foto's.

Lees meer:
0 reacties