Vissers draait bij na discussie met Klaassen: "Het zat me hoog"

Willem Vissers heeft spijt van zijn discussie met Davy Klaassen na de bekerfinale. De journalist pakte de Ajacied aan over het aanstellerige gedrag van veel voetballers.

Een geïrriteerde Klaassen was het niet met Vissers eens en meende wel last te hebben van een tackle. "Ik zal zo wel even mijn wond laten zien", reageerde hij op de persconferentie. "Ik heb de wond inderdaad gezien", zegt Vissers maandagavond bij ESPN. "Het was wel helemaal rood met striemen."

Volgens Vissers had hij het achteraf anders kunnen aanpakken. "Het zat me zo hoog en ik stelde de vraag ook gewoon niet goed. Ik was veel te opgewonden en had het veel rustiger moeten doen", geeft hij toe. "Klaassen zei dat hij echt wel pijn had, maar ik beticht ze ook helemaal niet van het voortdurend simuleren, maar wel geregeld."

Hij wijst niet alleen naar Klaassen. "Dusan Tadic blijft na bijna elke overtreding op de grond liggen", vertelt hij. "Hij krijgt natuurlijk soms ook schoppen, dat is allemaal zo, maar als je soms simuleert, dan weten scheidsrechters ook niet meer wat echt is. Dit was gewoon te vervelend."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand