Vitesse gaat voor zege na erehaag voor Ajax: "Willen zesde worden"

Thomas Letsch
Thomas Letsch Foto: © Pro Shots

Ajax gaat zondag bij de laatste Eredivisiewedstrijd dit seizoen op bezoek bij Vitesse. De Arnhemmers zullen een erehaag gaan vormen voor de kersvers landskampioen, maar daarna gaat de ploeg van trainer Thomas Letsch vol voor de zege.

Zo geeft hij aan dat ze graag zesde willen worden. Alleen FC Utrecht kan nog over Vitesse heen als zij winnen en de Arnhemmers verliezen. "Op voorhand hebben we een punt nodig", vertelt de coach aan De Gelderlander. "We willen zesde worden. Ik streef de hoogst mogelijke klassering na."

De trainer verwacht ook dat Ajax er vol voor gaat. "Bij Ajax staat de wedstrijd ook in het teken van het afscheid van trainer Erik ten Hag. En Noussair Mazraoui zwaait af. Anderen wellicht nog. Dus Ajax zal de wedstrijd echt wel serieus aanpakken. Voor ons geldt niet anders. We willen met vorm en ritme de play-offs in", aldus de Letsch.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties