VodafoneZiggo blijft: "In goede tijden, maar ook in minder goede"

Ziggo als shirtsponsor van Ajax
Ziggo als shirtsponsor van Ajax Foto: © Pro Shots

Ajax en VodafoneZiggo hebben hun samenwerking verlengd. Het telecombedrijf is sinds 2015 shirt- en hoofdsponsor van Ajax. 

Het huidige contract loopt nog tot en met komend seizoen; de nieuwe overeenkomst loopt tot medio 2027. Ook is er een verlenging tot 2029 opgenomen in het contract. Menno Geelen, algemeen directeur bij Ajax, is blij: "We zijn VodafoneZiggo dankbaar voor hun vertrouwen in de toekomst van Ajax. We zijn al bijna tien jaar partners en mede dankzij deze onvoorwaardelijke steun kunnen we werken aan een betere toekomst van onze club, aan de resultaten die we willen behalen en aan de impact die we willen maken op én naast het veld. 'Een betere toekomst voor iedereen' is een ambitie van VodafoneZiggo waaraan we de komende jaren graag onze bijdrage leveren", zegt hij via de clubkanalen van Ajax.

Robin Kroes, directeur Consumentenmarkt VodafoneZiggo is ook blij: "In goede tijden, maar ook in minder goede. Dat is de kern van een écht partnership. Ajax heeft afgelopen maanden belangrijke stappen gezet en we kijken uit naar het komende seizoen en de periode daarna. Voetbal is als geen ander in staat om mensen te verbinden, om drempels te verlagen en om emotioneel te raken. Het is entertainment pur sang, maar je kunt de verbindende kracht van voetbal ook inzetten voor belangrijke maatschappelijke issues. Beide aspecten vinden we belangrijk en gaan we de komende jaren samen verder ontwikkelen."

Lees meer:
0 reacties