Voormalig Ajax-directeur Martin van Geel tekent bij Eredivisie CV

Jan de Jong en Martin van Geel
Jan de Jong en Martin van Geel Foto: © Eredivisie

Martin van Geel begint op 1 juli 2024 als technisch manager bij Eredivisie CV. Na jaren van bestuurlijke ervaring bij verschillende clubs, waaronder Feyenoord, AZ, Ajax, Roda JC en Willem II, gaat hij aan de slag bij de league-organisatie.

"Na 29 jaar stop ik dan wel als clubdirecteur, maar ik heb nog genoeg passie en energie om deze nieuwe uitdaging met heel veel plezier aan te gaan en mijn kennis en ervaring ten dienste te stellen aan het Nederlandse voetbal", zo schrijft Van Geel op de website. "Daarnaast kijk ik uit naar de samenwerking met Jan de Jong en de andere medewerkers waarvan ik er een heel aantal al vele jaren ken."

"Martin van Geel zit vanaf zijn zestiende tot aan de dag van vandaag in het betaald voetbal in Nederland. Bijna 47 jaar (!) aaneengesloten. Een leven lang met evenzoveel ervaring en het hele palet met alle denkbare kleuren. Ruim 400 wedstrijden gespeeld (127 doelpunten) en (technisch) directeur bij Ajax, AZ, Feyenoord, Roda JC en Willem II. Meer Eredivisie-ervaring krijg je niet in een mens! Een zeldzaamheid. De keus voor hem was dan ook snel gemaakt. Hoe kom je aan die mazzel? De opdracht voor Martin is helder: samen met de clubs zorgen dat wij de zesde competitie van Europa blijven. De realisatie is een stuk ingewikkelder. Een prachtige klus ligt er op hem te wachten", vult Jan de Jong, directeur Eredivisie CV, aan. 

Lees meer:
0 reacties