Voormalig Ajax-speler zorgt voor ophef: "Kom op, laat het gaan"

Jasper Cillessen (NEC) stopt een penalty tegen PSV
Jasper Cillessen (NEC) stopt een penalty tegen PSV Foto: © Pro Shots

Voormalig Ajax-doelman Jasper Cillessen speelde een grote rol voor NEC in de overwinning op koploper PSV. Na afloop van de wedstrijd had Cillessen een opvallend interview met Milan van Dongen. ESPN-collega Marciano Vink was echter geen fan van zijn reactie.

"Laat het gaan. Je hoeft niet op elk interview terug te komen op wat iemand gezegd heeft", zo stelt Vink bij ESPN's Eretribune. Van Dongen vertelde eerder dat Cillessen bij de volgende strafschop weer blind een hoek in zou duiken tot frustratie van de doelman. "Je hebt een wereldwedstrijd gekeept, een bal gehouden en het hele stadion is gek van je. Kom op man", aldus Vink.

De ESPN-analisten zien dat de goalie al een langere periode goed in vorm is, zo ook Vink. "Hij is echt een wereldkeeper, alleen dat gedeelte moet hij weglaten.” Naast Vink is ook collega-analist Kees Luijckx lovend over het optreden van de huidig doelman van NEC. "Hij heeft behoorlijk wat negatieve publiciteit en tikken gehad. Als keeper is je mentaliteit je belangrijkste kwaliteit. Met alles wat hij heeft meegemaakt kun je twee dingen doen. Je verdrinkt of je komt weer bovendrijven. Hij komt weer bovendrijven", zo concludeert de analist.

Lees meer:
0 reacties