Vriendin Kenneth Taylor gefileerd: "Zou je dochter maar zijn!"

Jade Anna
Jade Anna Foto: © Instagram Jade Anna

Jade Anna en pikante foto's zien we steeds vaker verschijnen. Jade Anna laat Instagram ontploffen en dit keer in pikante lingerie. Met een recente post op Instagram waarin ze verschillende setjes showt, laat ze zien dat ze niet alleen een influencer is, maar ook een trendsetter in de wereld van mode en lingerie. Gaat ze naar OnlyFans?

Maar het is niet alleen maar positief wat te lezen valt in de reacties. Heel veel mensen maken een link naar haar vriend Kenneth Taylor van Ajax en sommigen vinden het echt niet te pruimen op Instagram. Hieronder een greep uit de reacties:

Ienand zegt: "Het zou maar je dochter zijn." Een ander: "Beetje p*rno-achtig. Ben niet preuts maar vind dit niet bij insta horen. Dat dit toegelaten wordt begrijp ik niet. Ze ziet er prachtig uit maar dit is echt too much." Weer een ander zegt: "Dit is letterlijk wat meiden op onlyfans plaatsen, en jij doet dit zomaar op je openbare insta." Een ander: "Kenneth gaat z'n stinkende best doen tegen Aston Villa." Weer een ander: "Wat ik alleen niet snap is dat ze altijd zei dat ze onzeker was als gio haar filmde in haar bikini terwijl je hier alles kan zien, geen haat maar snap het niet."

Lees meer:
0 reacties