Weinig vertrouwen in Klassieker: "Dat zie je terug op het veld"

John van t Schip na het duel tegen Go Ahead Eagles
John van t Schip na het duel tegen Go Ahead Eagles Foto: © Pro Shots

Michiel Kramer en Abdenasser El Khayati kijken uit naar De Klassieker van komende zondag. Beide heren denken niet dat Ajax vanwege haar huidige vorm veel kans maakt in Rotterdam.

Tegen Volendam liet Feyenoord echter ook weinig zien (0-0 red.) "Dit kun je niet vergelijken met Volendam. Deze wedstrijd (Klassieker, red.) staat zo op zich bij alles en iedereen. Ik heb niet het gevoel dat er revanchegevoelens heersen richting deze wedstrijd. Dit is een wedstrijd op zich", benadrukt spits bij FC Rijnmond.

"Het is de grootste wedstrijd van het seizoen", gaat Kramer verder. "In De Kuip komt altijd iets speciaals vrij. Ik heb het gevoel dat het niet nodig is om het belang van deze wedstrijd toe te lichten. Ook de afgelopen jaren was iedereen altijd gebrand om te winnen en ervan bewust dat ze tegen Ajax speelden. Ik denk niet dat dat nu anders is."

El Khayati is het daarmee eens, maar ziet ook een ander soort Klassieker. "We kunnen niet ontkennen dat De Klassieker nu anders is dan een aantal jaren geleden. Als je ziet wat voor seizoen Ajax meemaakt, het is daar alleen maar aan het rommelen. Dat zie je terug op het veld", aldus El Khayati.

Lees meer:
0 reacties