Wesley Sneijder krijgt fikse kritiek: "En hoppa, dan ben je coach"

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: © NESimages

Wesley Sneijder gaat hoogstwaarschijnlijk komend seizoen aan de slag bij een Nederlandse club. Dat vertelde de voormalig voetballer begin deze week bij Veronica Offside.

Sneijder zou een traject op maat krijgen bij de KNVB, nadat hij eerder duidelijk was dat hij zijn trainersdiploma's niet bij de Nederlandse voetbalbond wilde halen. De recordinternational van Oranje heeft inmiddels een 'goed gesprek' gehad met de KNVB. "Richting het nieuwe seizoen ga ik kijken bij welke club ik mee kan lopen", zo zei hij.

Wesley Sneijder
Sneijder aan de slag bij Nederlandse club: "Maar blijf weg bij Ajax" Lees ook

Het nieuws levert hem flink wat kritiek op van journalist Thijs Zeeman. "Even n beetje meelopen, beetje kijken, beetje kletsen. En dan als t allemaal goed gaat versneld je papieren. En dan hoppa, ben je coach. Ga je een beetje n organisatie leiden van een grote groep mensen, een beetje managen. Beetje opstelling maken. Hoe moeilijk kan t zijn. Toch?", haalt de programmamaker uit via X, voorheen bekend als Twitter.

Sneijder was overigens duidelijk: een terugkeer bij Ajax zit er niet in. "Uiteindelijk is het min of meer voor elkaar dat ik op een snellere manier mijn diploma kan krijgen. Maar ik ga niet naar Ajax toe, daar blijf ik weg", sloot hij zijn verhaal af.

Lees meer:
0 reacties