Wijndal baalt van Mislintat: "Had je toch gewoon kunnen zeggen?"

Owen Wijndal
Owen Wijndal Foto: © Orange Pictures

Owen Wijndal wordt momenteel verhuurd door Ajax aan Royal Antwerp. De verdediger baalt nog altijd van de manier waarop hij moest vertrekken uit Amsterdam.

"Ik wilde natuurlijk spelen bij Ajax. Dat was mijn eerste intentie", blikt hij terug op de situatie van afgelopen zomer. "Toen haalde Ajax Gaston Ávila op bij Antwerp. Het is ook niet erg als er concurrentie komt. Die wil ik echt wel aangaan. Ik wilde blijven en laten zien dat ik in de basis hoor", zegt Wijndal tegenover Ajax Showtime.

Op de laatste dag van de transferzomer was het druk in Amsterdam. "Op de laatste dag van de transferperiode kwam er echter nog een linksback. Sosa kwam van Stuttgart. Toen dacht ik van: 'Had mij dat even gezegd'. Ik weet ook wel dat dat niet verplicht is, maar als je elkaar haast iedere dag ziet, kon je wel zeggen: 'Owen, we zijn bezig om nog een linksback te halen, het is misschien handig als je verder kijkt.' Dat zou ik wel hebben gewaardeerd, maar zo is het niet helemaal gegaan."

Wijndal baalt van Sven Mislintat. "Het enige waar ik teleurgesteld in was, was dat ze op de laatste dag nog iemand haalden en dat dat niet werd gecommuniceerd. Ik zag Sven denk ik drie of vier keer per week, dan had je het toch gewoon kunnen zeggen? Helemaal als je elkaar zo vaak ziet, lijkt me dat een kleine moeite. Al is het niet zo dat ik denk: dit is door Mislintat gekomen."

Lees meer:
0 reacties