Youri Mulder: "Hij werd daar ergens in een flatje neergezet"

Woensdagavond veroverde Sevilla de Europa League door in de finale AS Roma te verslaan na strafschoppen. Lucas Ocampos is, sinds hij bij Ajax is vertrokken, bijna wekelijks één van de uitblinkers bij Sevilla. Als je hem in zijn huidige vorm ziet spelen, is het haast ondenkbaar dat Ajax hem niet kon gebruiken.

"Hij heeft er zelf ook iets over gezegd”, weet Youri Mulder bij Ziggo Sport . “Hij gaf een katje naar Ajax, waarschijnlijk zeer terecht. Hij vond de boel onprofessioneel. Hij heeft haast niet gespeeld. Hij werd voor veel geld opgehaald en zal ook veel verdienen. Hij werd niet gebruikt en ergens in een flatje neergezet en er werd niet naar omgekeken." "Als je ziet hoe hij dan daar speelt, dan zijn wij in Nederland misschien wel een beetje hooghartig door te zeggen: Hij kan er niets van . Want dat werd gezegd", zo besluit de analist.

Ocampos 𝐯𝐬. Ajax 📚⁰De Argentijn kende een vervelende periode bij Ajax en doet daar een boekje over open.. Hij krabbelde heel snel terug naar zijn oude vorm in Sevilla 🇪🇸 #ZiggoSport #VoetbalCafé #EuropaLeague pic.twitter.com/xbbrbpkOkt — Ziggo Sport Voetbal (@ZS_Voetbal) June 2, 2023

Lees meer: