"Zaakwaarnemer Lukoki was niet op de hoogte van deze verslaving"

Jody Lukoki
Jody Lukoki Foto: © Orange Pictures

De politie Midden-Nederland stelt een onderzoek in naar een geweldsincident waarbij voormalig Ajax-aanvaller Jody Lukoki mogelijk betrokken was. Thomas Sijtsma weet op de website van Het Parool te melden dat er aangifte is gedaan in deze zaak.

Ook NU.nl bracht maandagavond een update naar buiten. "Er is inderdaad een incident geweest waarbij hij mogelijk betrokken zou zijn", liet een woordvoerder van de politie Midden-Nederland weten. "Daar wordt nu een verkennend onderzoek naar gestart. Het onderzoek zit nog helemaal in de beginfase, dus verder kunnen we er niks over zeggen."

Volgens Het Parool raakte Lukoki tijdens een feest in Almere slaags met twee neven en een vriend. "Eenmaal thuis besloot Lukoki vanwege extreme hoofd- en kniepijn naar het ziekenhuis te gaan", blikt Sijtsma terug. "Daar ging het vervolgens snel bergafwaarts met zijn gezondheid, toen dokters constateerden dat zijn been als gevolg van een hardnekkige infectie en zuurstoftekort geamputeerd moest worden", legt hij uit.

"Volgens een bron werd dat mogelijk veroorzaakt door een verslaving aan lachgasballonnen. Zijn zaakwaarnemer was niet op de hoogte van deze verslaving", vervolgt Sijtsma. "Lukoki werd na de zware ingreep in het weekend tijdelijk in coma gehouden en bezweek, maandag rond zes uur in de morgen, aan een hartstilstand. Hij was net op weg naar een armamputatie, verzekeren bronnen rondom Lukoki", besluit de verslaggever.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties