'Zlatan Ibrahimovic ziet gewenste AC Milan-aanwinst bij Ajax'

Zlatan Ibrahimovic bij AC Milan
Zlatan Ibrahimovic bij AC Milan Foto: © Pro Shots

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn oog laten vallen op Casimir Westerveld. De Head of Development is in beeld bij AC Milan, zo weet La Repubblica. Westerveld moet in Milaan een belangrijke rol gaan vervullen bij het Onder 23-elftal van de club.

Ibrahimovic vervult een rol als senior adviseur bij AC Milan en heeft Westerveld naar verluidt voorgedragen. Hij zou bij de Italiaanse club aan de slag kunnen als manager van de nieuw te creëren Onder 23. Het plan is om het elftal mee te laten draaien in de Serie C, het derde niveau van Italië.

De goedkeuring daarvoor is nog niet binnen, dit is onder meer afhankelijk van het financiële plaatje. Daarnaast dient een club zich eerst terug te trekken uit de Serie C, voordat Milan zich kan inschrijven.

Westerveld is sinds 2006 actief binnen Ajax. Tegenwoordig is hij Head of Development. In die rol is hij verantwoordelijk voor de afdelingen jeugdopleiding, jeugdscouting en studie, waarbij het doel is om de doorstroom van jeugdspelers binnen Ajax te optimaliseren.

Lees meer:
0 reacties